BADELJ UOČI POLUFINALA

'Porazi od Hajduka su nam samo veći motiv'

22.03.2010 u 17:17

Bionic
Reading

Nakon uspješno odrađenog posla u Koprivnici, nogometaše Dinama u srijedu očekuje prva utakmica polufinala Kupa protiv Hajduka. Pred novinare je stao veznjak 'modrih' Milan Badelj

Igra hrvatskog prvaka nije toliko dobra kada na travnjaku nema Milana Badelja. Talentirani 'modri' dragulj jedan je od najjačih aduta trenera Krunoslava Jurčića i nije čudno što je već sada na meti stranih bogatih klubova.

'Dižemo se iz utakmice u utakmicu, atmosfera raste i jedva čekamo Hajduk. Mislim da je nepotrebno objašnjavati zašto smo favoriti ako se pogledaju rezultati zadnjih pet godina, stanje na tablici i sve ostalo. Mislim da smo bolji i treba to pokazati u srijedu', najavio je Badelj koji je priznao kako ga je iznenadio poraz najvećeg rivala u srazu protiv Lokomotive.

Badelj priželjkuje da 'bili' u Maksimiru budu nemoćni.

'Nadam se jednosmjernoj utakmici. Napravit ćemo sve da kontroliramo igru i mislim da u takvom nogometu oni nemaju šanse protiv nas. Imaju oni igrače koji mogu riješiti situacije jedan na jedan, a najviše cijenim Srđana Andrića, ali ako ćemo mi biti pravi, njihova individualna kvaliteta neće doći do izražaja.'

Većina utakmica s Hajdukom nije ostala u dobru sjećanju veznjaku 'modrog' sastava.

'Izgubili smo 2:0 u Maksimiru, pa izgubili dvaput u Splitu i vrijeme je za pobjede. Četiri poraza u šest utakmica, svjesni smo da su nas u zadnje vrijeme dobivali i to nam je samo još veći motiv', završio je Badelj.