TKO JE TU LUD

Svaguša dijeli Mamiću lekcije iz pristojnosti?!

17.03.2010 u 18:04

Bionic
Reading

Vodstvo Hajduka nije se upecalo na Mamićevu udicu; odbilo je komentirati najave da 'će ih Dinamo razbiti k'o bugarsku skupštinu'

Bilo je za očekivati da će se netko od čelnika dvaju naših najvećih klubova oglasiti. Sedam je dana do kup-ogleda, uobičajeno vrijeme kada počinju letjeti otrovne strelice s jedne na drugu stranu. Očito ponukan lošom igrom svoje momčadi i prosutim bodovima protiv Zadra, ali i željom da prikrije nezadovoljstvo pred navijačima, Mamić je poručio Splićanima da 'će ih razbiti k'o bugarsku skupštinu'.

No s Poljuda s odlučili preskočiti Mamića i tek pomirljivo poručiti da ne žele prepisku s izvršnim dopredsjednikom Dinama.

Najprije je predsjednik Svaguša rekao da je 'Hajduk gospodski klub i neće se spuštati na takav nivo razgovora'.

Eto, dočekali smo i to da Svaguša dijeli lekcije o pristojnosti i gospodskom ponašanju. Nakon njega, oglasio se prvi čovjek struke, Ivica Šurjak, i naglasio da su koncentrirani na utakmicu s Lokomotivom.

'Neće nam biti lako i nikad nikoga ne podcjenjujemo. Lokomotiva igra na domaćem terenu, ali mi smo dovoljno kvalitetni da u toj utakmici izborimo pobjedu.'

Hajduku će gostovanje protiv Lokomotive dobro doći, jer će osjetiti 'nabrijanog' protivnika, uoči ogleda u kupu s Dinamom, testirati i maksimirski travnjak, koji je i Dinamov i Lokomotivin domaći teren.