TAKSISTU DAN VIŠE

Bišćanu devet dana zatvora, ali uvjetno

16.03.2010 u 15:41

Bionic
Reading

Igor Bišćan i taksist Dragutin Zrno dobili su uvjetne zatvorske kazne zbog međusobne tučnjave u kojoj je nogometaš Dinama puno bolje prošao. Rok kušnje za obojicu je godinu dana

Završena je saga o tučnjavi Igora Bišćana i taksista Dragutina Zrna. Završni epilog dobila je presudom suca s Prekršajnog suda u Zagrebu, a u njoj stoji da će nogometaš Dinama postati zatvorska ptičica punih devet dana ako u idućih godinu dana ponovni prekršaj, dok je zagrebački taksist zaradio dan dulje u zatvoru, ali na isti rok kušnje, i to zato što je on inicirao tučnjavu.

Podsjećamo, taksist je krajem siječnja pozvao pauka da digne Bišćanov Mini Cooper s parkirnog mjesta za taksije u Martićevoj ulici u Zagrebu. Bišćan je stigao u tom trenutku i počeo psovati, na što mu se taksist unio u lice i navodno ga udario dlanom. Bišćan je na to poludio, glavom udario taksista i otišao. Dinamov stoper prenoćio je u zatvoru, a taksist se danima oporavljao u bolnici.

Bišćanova odvjetnica nije zadovoljna presudom i najavila je žalbu. Naime, ona tvrdi da je njezin klijent reagirao u nužnoj obrani.