EUFORIJA NA POLJUDU

Tomasov najavljuje Rijeku, a misli na Dinamo

11.03.2010 u 11:41

Bionic
Reading

Uoči subotnjeg derbija hajdukovac Marin Tomasov ustvrdio je da krajnji ishod ovisi samo o učinku njegove momčadi

Ohrabren odličnim igrama u nastavku sezone, kada su sa 5:0 i 3:0 razbili Slaven Belupo, odnosno Inter, Marin Tomasov s puno optimizma iščekuje jadranski derbi.

'Ne bih puno govorio o Rijeci, ionako se svi klubovi, osim jednog, na Poljud dođu braniti. Tako će i u subotu ovisiti sve o nama', uvjeren je Hajdukov bočni igrač kojeg ne iznenađuje furiozan početak proljetnog dijela sezone.

'Dobro smo radili na pripremama, trener Reja je napravio dobre temelje, a onda je došao Poklepović, koji je na njima napravio odličnu nadogradnju. No, imamo još rezerve, vjerujem da možemo još puno bolje, posebno u ključnim utakmicama polufinala Kupa protiv Dinama. No, neka bude i rezerve, sve dok mi pobjeđujemo, drugo nas ni ne zanima. Do polufinala s Dinamom ima još 15-ak dana i nastojat ćemo još podići formu', rekao je Tomasov, a na pitanje je li Hajduk favorit u ogledu s Dinamom, odgovorio je:

'Naša forma nam daje za pravo da se ne bojimo tih utakmica, želimo već u prvoj osigurati dobar rezultat i onda posao dovršiti pred našim navijačima na Poljudu.'