PROBLEMI PRIJE INTERA

Ozlijeđena dvojica Hajdukovih stopera

04.03.2010 u 20:14

Bionic
Reading

Tek što mu je krenulo, Hajduk se već suočio s novim problemima: ozlijeđen je standardni stoper Maloča, a načeti su Duje Čop i Boris Pandža

Hajduk je sjajno krenuo u nastavak sezone, visokom pobjedom od 5:0 protiv Slaven Belupa i tako nastavio seriju s kraja jeseni. Četvrta je ovo uzastopna pobjeda 'bilih', uz gol razliku 14:1, dok su iza njegovog idućeg protivnika Intera tri uzastopna poraza u HNL-u.

Sve to sugerira da bi 'bili' u Zaprešiću lako mogli do bodova, no ionako siromašan kadar nakon reprezentacijske stanke još je tanji. Duje Čop na treningu je zadobio potres mozga i sigurno ga neće biti u Zaprešiću, dok su pod velikim pitanjem stoperi Mario Maloča zbog istegnuća ligamenata koljena te Boris Pandža koji je istegnuo mišić.

Ukoliko Maloča i Pandža ne budu spremni, Poklepović će morati standardnom Jurici Buljatu na mjestu stopera priključiti povratnika iz Zadra, mladog Mateja Jonjića koji još uvijek nije upisao nijednu minutu u bijelom dresu, no iza njega je sjajna polusezona u Zadru.