IZ 'MODRE' SVLAČIONICE

Moralesova obitelj u redu, Dodo mjesec dana out

01.03.2010 u 09:07

Bionic
Reading

Dinamo je u nastavku sezone razbio sesvetsku Croatiju (6:0), no raspoloženje u 'modrom' taboru pomutila je ozljeda novog napadača Dodoa koji je na utakmici zabio i svoj prvijenac u službenoj utakmici za Dinamo

Za 400 tisuća eura Dodo je iz zaprešićkog Intera stigao u Dinamo. Za mladog Brazilca sve je krenulo sjajno. Na pripremama je u jakoj konkurenciji izborio prvi sastav, a odmah na startu drugog dijela sezone, već u 53. sekundi, upisao se i u strijelce. No radost je umanjila ozljeda 'modre špice'.

Novo pojačanje Dinama za vrijeme utakmice dobilo je udarac u desno stopalo, pri čemu se okrenulo koljeno. Oštećen je medijalni kolateralni ligament, a prema prvim prognozama, Dodo će pauzirati najmanje mjesec dana.

Iz Čilea srećom stižu puno bolje vijesti. Veznjak Dinama Pedro Morales javio je u klub da je s njegovom obitelji sve u redu nakon katastrofalnog potresa koji je pogodio njegovu zemlju. Čileanski reprezentativac zajedno sa suprugom na putu je za Hrvatsku, iako se trebao vratiti tek 5. ožujka, no utakmice čileanske nacionalne vrste su otkazane.