DOVRŠETAK PREGOVORA

Hajduk daje Kaliniću mjesto sportskog direktora

20.02.2010 u 11:31

Bionic
Reading

Sjednica Nadzornog odbora Hajduka na kojoj je Stanko Poklepović imenovan novim trenerom bila je prekinuta, a njezin nastavak u petak navečer iznjedrio je nekoliko odluka

Prije svega, razgovaralo se imenovanju novog sportskog direktora i članovi NO-a su dali suglasnost da se dovrše pregovori s nekadašnjim trenerom Ivicom Kalinićem koji je još uvijek na platnom popisu Hajduka nakon što mu je pozlilo tijekom utakmice sa Žilinom te se više nije vratio na klupu 'bilih'.

Formiran je inicijativni Odbor za proslavu 100. rođendana Hajduka od četiri člana koji će kroz iduća dva tjedna postati organizacijski odbor i u koji će ući još dosta stručnjaka iz raznih područja.

Član uprave Ivica Šurjak podnio je izvještaj o pripremama u Marbelli koje su ocijenjene izvrsnima, a podnesen je i izvještaj o tijeku pregovora vezanim uz smanjenje naknade i plaće igrača, a s obzirom na to da je taj proces u tijeku, u javnost se zasad neće puštati detalji.

Vrijedi istaći početak pregovora s gradom o najmu igrališta Dalmatinca te imenovanju Denisa Kosora koordinatorom za organizacijske i tehničke probleme u Omladinskom pogonu.