UPRAVI PREKIPJELO

Drpić zbog nediscipline potjeran iz Dinama

13.01.2009 u 11:53

Bionic
Reading

Dino Drpić više nema pristupa maksimirskoj svlačionici. Tako je odlučila Uprava hrvatskog prvaka koja ga je potjerala zbog nediscipline

Drpićeva golotinja

U Dinamu nikada nije dosadno. Vodstvo kluba na sastanku održanom u utorak zajedno sa strukom odlučilo je da se iz prve momčadi trajno udaljava igrač zbog opetovane nediscipline.

Dino Drpić dobio je papire i od utorka može potražiti novi klub. Potvrdio je to i glasnogovornik kluba Siniša Jagodić, koji nije želio navesti razloge zbog kojih je Drpić izbačen iz redova hrvatskog prvaka.

Popis grijeha povremenog hrvatskog reprezentativca je podug. Tako je na proslavi naslova Dinama Drpić pokazao golu guzicu navijačima Hajduka, zbog čega mu se nije ostvario transfer u Bešiktaš, a dosta se pisalo i o njegovim problemima s kockom. Nekoliko puta je došao u sukob sa zakonom te je jednom i priveden jer je vrijeđao policajce kad su ga zaustavili u vozilu. Osim toga, bio je sudionik i tučnjava u diskotekama. Sumnjičilo ga se i za neplaćanje poreza, a nije bio dobar ni s novinarima, te im je odbijao davati izjave. Također ga se povezivalo i s osobama iz kriminalnog miljea.

U maksimirskim odajama odmah je održana i novinska konferencija vezana uz odlazak Drpića.

'Od danas nas Drpić više ne zanima kao igrač za Dinamo. Zbog više puta ponovljene nediscipline i neprimjerenog ponašanja odlučili smo Drpića staviti na transfer listu. U prošlosti smo stajali iza njega, izvlačili ga, ali on je umjesto da bude uzor po ponašanju i odnosu prema klubu nastavio je s neprihvatljivim ponašanjem,' rekao je sportski direktor Zoran Mamić koji nije želio govoriti o incidentu koji se dogodio u ponedjeljak, a nakon kojeg za Drpića više nije bilo popusta.

Inače, u maksimirskom klubu još ne razmišljaju o zamjeni za Drpića, tako da je Dinamo ostao samo na Lovrenu, Carlosu, Bišćanu, a mjesto stopera može odigrati i Vrdoljak.

USKORO OPŠIRNIJE