POGLED PREMA TITULI

Hrvoje Vejić ponovno u Hajduku

12.01.2009 u 22:18

Bionic
Reading

Hajduk ne posustaje u osnaživanju momčadi. Očito je na Poljudu sve podređeno uspjehu u domaćem prvenstvu, pa je tako i Hrvoje Vejić, kapetan 'bilih' iz vremena osvajanja posljednjeg naslova prvaka Hrvatske (2005) već na putu iz Rusije u Split

Hajduk je dogovorio sve detalje novog višegodišnjeg ugovora s Hrvojem Vejićem i reprezentacijski stoper bi se u narednih nekoliko dana trebao staviti na raspolaganje treneru Anti Miši. Dvanaest sati ranije, tijekom jutarnje prozivke, predsjednik Hajduka Mate Peroš zagonetno se smješkao dok je govorio da je Hajduk još uvijek u ozbiljnim pregovorima s nekolicinom kvalitetnih igrača. Nije trebalo proći puno vremena da jedan od njih 'sleti' na Poljud.

Vejić je bivši kapetan 'bilih' koji je aktivno momčad predvodio do posljednjeg naslova prvaka, osvojenog 2005. godine, nakon čega je igrao za ruski Tom iz Tomska. Sada se Vejić vraća pomoći Hajduku u utrci za naslov najbolje hrvatske momčadi.

'Presudila je želja da se s obitelji vratim kući i zaključim karijeru na Poljudu. Nadam se da će nam već ove sezone poći za rukom osvojiti naslov prvaka', rekao nam je Vejić, nesumnjivo najveće pojačanje zimskom prijelaznom roku.