PROZIVKA U SPLITU

Nakon dvoranskog, 'bili' žele i 'pravi' naslov

12.01.2009 u 13:00

Bionic
Reading

Igrači Hajduka nisu imali vremena za proslavu naslova dvoranskog prvaka Prve HNL. Trener Ante Miše zakazao je prozivku dvanaestak sati kasnije, u ponedjeljak u 9 sati ujutro. Na prozivci se pojavilo 18 igrača, petorica su opravdano odsutna i to je kadar s kojim će 'bili' krenuti u proljetnu bitku s Dinamom

'Čestitam svima na osvajanju dvoranskog prvenstva i nadam se da ćete isto tako borbeno, agresivno, hajdučki, kako ste igrali u Zadru, nastaviti i u prvenstvu Hrvatske. I da ćete ga na koncu i osvojiti', rekao je predsjednik kluba Mate Peroš, koji se osobno rukovao sa svim igračima i zaželio im zdravlje u novoj godini.

'Obrana naslova dvoranskog prvaka prvi je mini-cilj koji smo ispunili. Pred nama je dosta vremena da se pripremimo i uigramo za ono što nas čeka. Svi želimo uzeti naslov prvaka Hrvatske već ove godine, a ja mislim da smo svojom igrom u Zadru pokazali da je to moguće', rekao je još uvijek neporaženi na kormilu Hajduka, trener Ante Miše, prije nego što je poveo igrače u svlačionicu.

Do kraja tjedna 'bili' će završiti pregovore s Juricom Buljatom, a predsjednik Peroš nije isključio mogućnost da u prelaznom roku dodatno pojača momčad.