PLAVI MARŠ U TURSKOJ

Dinamo dobio Ruse, nova majstorija Šituma

10.02.2010 u 16:32

Bionic
Reading

I u četvrtoj utakmici u nizu Dinamo je na pripremama u Turskoj upisao pobjedu. Nakon Hiroshime, Cluja i Teplica momčad Krune Jurčića svladala je FC Moskvu, rezultatom 2:0

Hrvatski prvak je poveo u 20. minuti Kramarićevim pogotkom, koji je s ruba peterca svladao ruskog vratara. Taj je rezultat stajao do pred sam kraj kada je Šitum postavio konačan rezultat.

Dojučerašnji junior u 87. je minuti primio loptu na rubu kaznenog prostora, fintom slomio čuvara i neobranjivo pogodio bliže rašlje. Slično je u utorak na treningu prošao i svog suigrača Cufrea; mladić ima argumente za borbu za prvi sastav.

Jurčićev sastav će u Turskoj odigrati još jednu utakmicu, u petak će snage odmjeriti s Lechom iz Poznana. Trener danas nije koristio Butinu, Cufrea, Sammira, Ibaneza, Vrdoljaka i Mandžukića. Nije riječ o ozljedama, rotacije su bile najavljene.

DINAMO: Turina (Vidaković) – Etto, Kovač, Barbarić, Komorski – Tomečak (Šitum), Calello (Vrsaljko), Tomić (Mlinar), Antolić (Morales) – Dodo (Mihaljević), Kramarić (Slepička)