VIŠNJIK POD OPSADOM

Spriječen obračun Torcide i Tornada protiv BBB-a

10.01.2009 u 18:58

Bionic
Reading

Dvoransko nogometno prvenstvo što se odigrava u Zadru, točnije u dvorani Krešimir Ćosić pod opsadnim je stanjem policije. Naime, upravo je policija spriječila dolazak Torcide i Tornada do BBB-a što bi vjerojatno završilo općom tučnjavom

Nakon što je prvi dio Dvoranskog prvenstva prošao bez velikog dijela navijača Dinama, Bad Blue Boysi došli su u Zadar bodriti svoju momčad. To je bio dovoljan razlog da se zadarska policija spremi za moguće okršaje između navijačkih skupina koje ove dane pohode Zadar.

Osim klasičnog provociranja raznim skandiranjem, u dvorani je skoro došlo do fizičkog obračuna između BBB-a, Torcide, ali i Tornada. Zahvaljujući reakciji interventne policije, koja je zapriječila put navijačima Hajduka i Zadra koji su krenuli prema Dinamovim navijačima, nije došlo do fizičkog obračuna.

Dan je obilježio i sudac Svilokos koji se za vrijeme utakmice između Zadra i Šibenika u jednom trenutku srušio na teren. Kako stvari stoje, ispada da je dobio epileptički napadaj. Nakon intervencije liječnika, Svilokos je iznesen s terena te je prevezen u zadarsku bolnicu gdje će se obaviti daljnje pretrage.