ZOV IZ DOMOVINE

Cufreov agent pregovara o odlasku iz Dinama

25.01.2010 u 21:14

Bionic
Reading

Priča oko najiskusnijeg Dinamovog beka Leandra Cufrea u idućim danima mogla bi dobiti novi zaplet. Argentinac je pristao na smanjena primanja i ostao u klubu, no zanimanje iz njegove domovine sve je snažnije

Cufre je sredinom prosinca na odmor otišao kao igrač koji se vjerojatno više nikada neće vratiti, no nekadašnji (službeno proglašeni) najbolji branič talijanske Serie A s upravom se dogovorio oko manjih primanja i vratio se u Maksimir.

'Nisam zbog novca odlazio, neće to biti ni povod za odlazak. U Dinamu želim ostaviti trag i osvajati trofeje', rekao je nakon prvog ovogodišnjeg treninga Cufre i pokupio simpatije plavih navijača.

Sada je s momčadi na pripremama u Hercegovini, no njegov menadžer, piše španjolsko izdanje Goal.coma, putuje u Zagreb po nalogu argentinskog Racinga iz Avellanede koji želi pregovarati o njegovom dovođenju. Isti izvor piše da se Racingu prilično žuri jer se za Cufrea zainteresirao i San Lorenzo.

Cufre ima 31 godinu i pitanje je kako će reagirati Mamići. On donosi neophodno iskustvo, ali Dinamo je postao klub isključivo tržišne orijentacije, a Cufreov ostanak automatski bi značio i manju minutažu za Luisa Ibaneza, od kojega braća u budućnosti očekuju novu milijunsku injekciju. Ako je Cufreov menadžer naoružan dozvolom da ponudi i koji milijunčić, ovaj posao ne čini se nemogućim.