OSTATI ILI NE OSTATI

Sam Allardyce opasno 'zagrizao' za Ibričića?

25.01.2010 u 09:56

Bionic
Reading

Blackburn se i ranije dovodio u izravnu vezu sa Senijadom Ibričićem, no tijekom prosinca eventualni transfer je propao. Je li samo prolongiran ili opet od svega neće biti ništa, saznat ćemo uskoro

Odlazi li Senijad Ibričić u Premiership? Jedan od najboljih igrača Hajduka već je tijekom prosinca prošle godine bio na korak od potpisivanja za Blackburn Roverse, no transfer se ipak nije dogodio. Budući da je u međuvremenu Ibro produljio ugovor s Hajdukom do 2014, malo tko se nadao da bi Sam Allardyce mogao ponovno zakucati na vrata Poljuda.

No prema navodima The Mirrora, čini se da je upravo Allardyce odlučio pod svaku cijenu dovesti reprezentativca BiH u redove svoje momčadi. Njegovi skauti su navodno već u Španjolskoj gdje se Hajduk priprema za nastavak sezone, a hoće li do transfera i doći, uvelike će ovisiti o volji menadžera Blackburna da Jošku Svaguši ispuni želju i uplati na konto 'bilih' šest milijuna eura odštete.

Kako bilo, u narednih nekoliko dana bit će poznata sudbina Senijada Ibričića. Sam je više puta naveo da mu se uopće ne žuri iz Hajduka te da će s Poljuda otići samo u slučaju nemoralne ponude. Je li to ta Blackburnova?