NOVOSTI IZ DINAMA

Kovač možda produlji karijeru, Carlos u Kini

20.01.2010 u 08:50

Bionic
Reading

Iako se nogometaši Dinama nalaze u Međugorju na pripremama za nastavak prvenstva, to ne znači da se ništa ne događa u 'plavim dvorima'. Tako je Brazilac Carlos prodan u kineski Sandong koji vodi Branko Ivanković, a Robert Kovač razmišlja o tome da produlji svoju karijeru

Za razliku od Hajduka, u taboru Dinama nema napetosti i problema. Igrači se u miru Međugorja pripremaju za proljetni dio prvenstva, a najzanimljivija vijest je ta da bi 36-godišnji Robert Kovač i sljedeće sezone mogao igrati u 'modrom' sastavu.

Mlađi Kovač je već ranije najavljivao da će na ljeto završiti karijeru jer mu i tada istječe ugovor s Dinamom, no Robert se premišlja.

'Računao sam da na ljeto prestanem jer mi i tad završava ugovor. Međutim, još nisam odlučio, ne sto posto. Postoje izgledi da se predomislim i nastavim dalje. Ako je moj brat Niko igrao do trideset i osme godine, i to na poziciji veznog koja zahtijeva puno više, mogao bih i ja još jednu godinu, u to sam uvjeren', kazao je Robert Kovač za Sportske novosti.

Druga vijest je ta da Brazilac Carlos, oko kojeg su se lomila koplje u vezi njegovog nogometnog znanja, napušta Dinamo. Prema riječima izvršnog dopredsjednika Zdravka Mamića Brazilac će put Kine.

'Carlos ide, i to u Kinu u Shandong Luneng, klub koji trenira Branko Ivanković', obznanio je Mamić u Sportskim novostima.