NEKAD LOŠ, SADA POJAČANJE

Hajduk bi rado vratio Ljubičića

19.01.2010 u 14:37

Bionic
Reading

Prije sezonu i pol Hajduk je potjerao Marina Ljubičića, a sada bi ga želio vratiti na Poljud

Iz Marbelle je stigla loša vijest, ozlijedila se jedina zamjena Srđana Andrića i Josipa Skoke, Toni Pezo, pa je trener Edoardo Reja hitno zatražio još jednog igrača. Na Poljudu su trenutno tanki sa zadnjim veznim igračima i pojavila se ideja za angažman Marina Ljubičića.

Ljubičić je Hajdukovo dijete, koji se nije uspio u ljeto 2008. godine nametnuti za prvu momčad, pa je otkupio ugovor i prešao u Zadar. Da su pogriješili, u Hajduku su shvatili vrlo brzo, jer je Ljubičić svojim golovima smijenio čak dvojicu Hajdukovih trenera, Gorana Vučevića i Antu Mišu, a sada bi lošu procjenu mogli platiti u obliku odštete Zadru.

Naravno, ako se Ljubičić odluči vratiti na Poljud, što je još uvijek neizvjesno jer ima nekoliko zanimljivih ponuda iz inozemstva, a navodno su za njega zainteresirani i neki domaći klubovi.

Iz Hajduka stiže i vijest da se Ivan Rodić zaputio u Tursku, gdje je pregovarao s nekoliko klubova iz Ukrajine i Rusije, a njegov transfer trebao bi ovisiti o potraživanju Hajduka. Ako dobije čiste papire, Rodić bi lako mogao naći angažman, no ako Hajduk bude inzistirao na odšteti, cijela stvar bi vrlo lako mogla propasti.