TUŽNA BASNA

Zec: Dolazim ako me puste hrvatski graničari

16.01.2010 u 16:14

Bionic
Reading

Najbolji igrač HNL-a po izboru kapetana, koji organizira tportal.hr, protivno svim najavama trebao bi se pojaviti na pripremama Šibenika. Klub se malo zaigrao s licitiranjem i Ermin Zec je sve dalje od realizacije transfera ove zime

Činilo se gotovo izvjesno da će Ermin Zec tijekom stanke promijeniti sredinu, no takva je opcija danas vrlo neizvjesna. Šibenik je otputovao na pripreme u Pulu, a dolazak je najavio i njihov najbolji igrač koji se još odmara u rodnom Bugojnu.

'Kako od mog transfera, čini se, nema ništa, doći ću na pripreme jer ne želim sezonu dočekati nespreman', poručuje iz Bosne Ermin za Sportske novosti.

Poznato je da Zec nema valjanu radnu dozvolu niti ju je međuvremenu uspio produljiti.

'A što da radim? Ako prijeđem granični prijelaz, doći ću, ako ne, vratit ću se u Bosnu. A onda će nastupiti druga pravila igre pa ćemo vidjeti tko će više biti na gubitku. Toliko za sada od mene', rekao je vidno revoltirani napadač.

Direktor Šibenika Karađole, također za Sportske novosti, je rekao da je s igračevim menadžerom dogovoreno da on trenira u Bugojnu te dodao da klub radi sve što je u njihovoj moći da do transfera dođe na obostranu korist. Zec će se, kada bude čitao riječi svoga nadređenog, vjerojatno samo kiselo nasmijati.