OBRAČUN SA SUIGRAČIMA

Novi incident, Traore udaljen s treninga

Bionic
Reading

U Istri 1961 imaju velikih problema s Malijcem Kalilou Traoreom. Na treningu se dogodio novi incident koji bi mogao značiti i kraj za tamnoputog napadača u redovima pulskog prvoligaša

Slava je Kalilou Traoreu udarila u glavu. Malijac silom želi napustiti Istru 1961 i otići negdje gdje će više zarađivati i zato stvara incidentne situacije. Nikada mu nije bilo strano kašnjenje na treninge, a u zadnje vrijeme je imao i izljeve bijesa.

U ponedjeljak je udario nogom bočicu vode, a u četvrtak je uzrokovao puno već gužvu. Na treningu Malijac je odbacio svom snagom drveni štap za vježbu. Kako je taj štap zamalo pogodio Tadića u glavu, svi igrači iz skupine su žestoko reagirali. Očigledno je i njima dosta razmaženog Traorea.

'Udaljio sam ga s treninga i što se mene tiče, on više nije u konkurenciji za momčad. Držimo li do digniteta kluba i ostalih igrača, koji pošteno rade svoj posao, to se mora prekinuti. Neka Uprava odredi što će dalje s njim. Za mene je Traore završena priča', rekao je trener Šumberac za Sportske novosti.