MENADŽERI BEZ UTJECAJA

Reju zadovoljio Leo, a ne Hloverka

13.01.2010 u 14:31

Bionic
Reading

Hajdukov trener Edoardo Reja žestoko je nagazio 25 odabranih igrača, no za sada osim lakše ozlijeđenih Oremuša i Tomića svi dobro podnose napore. Među odabranima je i nećak Hloverke Novak Srzić, no ne zbog utjecaja glavne urednice Informativnog programa HTV-a, već zbog znanja mladog Lea

Zbog izostanka ozlijeđenih Oremuša i Tomića Hajdukov trener Edoardo Reja treninzima je priključio mlade nade Hajduka Marina Zulima, Antu Režića i Leopolda Novaka. Upravo su se oko Novaka lomila koplja jer je dio medija špekulirao kako mladića Reja uopće ne poznaje te kako mu je u stjecanju statusa prvotimca pomoglo poznato prezime. Leopold je nećak Hloverke Novak Srzić te unuk gradonačelnika Makarske Ante Novaka.

Novak je u Hajduk stigao iz Dinama, prošlu sezonu proveo je na posudbi u Mosoru, gdje je po općoj procjeni zadovoljio. A je li se vratio u Hajduk zato što Reja u njemu vidi potencijal ili zato što nosi poznato prezime, nitko u Hajduku nije želio komentirati. No, sudeći prema čvrstom Rejinom stavu, činjenici da ne želi razgovarati s menadžerima te da se bez problema odrekao i puno poznatijih igrača, teško je vjerovati da je Novaka uvrstio na svoj popis, a da se nije osobno uvjerio u njegove kvalitete.

Uostalom, na probnim treninzima uoči odlaska na pripreme u Španjolsku bit će još nekoliko mladića od kojih će većina na koncu preseliti u Žrnovnicu, pod pasku novih trenera Mosora Vjerana Simunića i Boška Božinovića.