PRVI TRENING HAJDUKA

Reja zadovoljan stanjem igrača

12.01.2010 u 14:19

Bionic
Reading

Hajdukova momčad podijelila se u tri grupe, trener Reja radi sa 25 odabranih, ostatak radi pod paskom Željka Mijača, a treća grupa čeka prozivku i prekomandu u Žrnovnicu gdje će nastupati u drugoligaškoj konkurenciji kao momčad Mosora

Kako bi treninge učinio zanimljivijim i što raznovrsnijim, trener Reja je podijelio vježbanje u dva dijela. Trkački dio odvija se na tartan stazi stadiona, a vježbanje s loptom u Hajdukovoj dvorani, u koju je navratio i Slaven Bilić i zadržao se u kraćem razgovoru s trenerom bijelih.

Svi igrači dosada dobro podnose napore, a Reja je zadovoljan jer su prvi testovi pokazali da je većina prvotimaca radila i tijekom pauze. Do polaska u Španjolsku bijeli će trenirati dva puta tjedno, uz obavezu zajedničkog ručka i večere na stadionu. Kad se tome doda i dnevni odmor u klupskom hotelu u krugu stadiona, bijeli će na Poljudu provoditi 12 sati dnevno.

Klupska uprava vrlo je tajnovita kada su u pitanju pregovori oko smanjivanja primanja, predsjednik Svaguša obećao je da će na press konferenciji u četvrtak ili najkasnije u petak objaviti rezultate pregovora. Za to vrijeme višak igrača, kojih bi se Hajduk najradije odrekao, trenirat će sa Željkom Mijačem i čekati na rasplet. Iz Hajduka im se ne ide, prvenstveno zbog sigurnih i bogatih primanja, a kako stvari stoje, nema ni previše zainteresiranih da ih uzmu u svoje redove. Pogotovo ne po cijeni po kojoj ih Hajduk trenutno plaća.