ŽIVO NA POLJUDU

Ljubičić slomio nogu, Vranješ pred vratima

28.12.2009 u 18:11

Bionic
Reading

Ako su u Hajduku uopće i dvojili hoće li dovesti Juricu Vranješa, nakon što je Krešimir Ljubičić slomio nogu Vranješu su sigurno porasle akcije

Želeći što spremniji dočekati nastavak sezone, Krešimir Ljubičić je po programu koji je dobio od trenera Reje trčao, no nezgodno je stao i slomio koščicu u stopalu. Hajdukovog mladog reprezentativca čeka minimalno dva mjeseca pauze, a preciznije informacije znat će se u srijedu nakon operacije.

Jurica Vranješ sastao se s čelnicima Hajduka kako bi dogovorio sve uvjete prelaska na Poljud i čini se da je to, pogotovo nakon Ljubičićeve ozljede, gotov posao. Srđan Andrić i Josip Skoko ne mogu sami iznijeti polusezonu, a tri alternacije na poziciji zadnjeg veznog su izvan stroja. Brkljača je na posudbi u Cagliariju, a Pezo i Ljubičić su ozlijeđeni.

Najveća prednost Jurice Vranješa je činjenica da dolazi bez odštete i da bi se zadovoljio mjesečnom plaćom u rangu najbolje plaćenih u bijeloj svlačionici, što Hajduku ne bi trebalo predstavljati problem. Pogotovo ako postigne dogovor o smanjivanju ugovora s većinom ostalih igrača.