KONSPIRATIVNI HAJDUK

Tišina na Poljudu - još se ne zna tko odlazi, a tko ostaje

23.12.2009 u 17:07

Bionic
Reading

Navijači i poklonici Hajduka s nestrpljenjem su čekali sjednicu Nadzornog odbora, prvenstveno zato što su trebali saznati tko od nogometaša odlazi, a tko ostaje u klubu, no čelnici kluba s Poljuda i ovog su puta ostali nijemi

Od velikih najava i sudbonosnih preokreta, kakvim je najavljivan Nadzorni odbor Hajduka, na koncu, barem tako tvrde oni koji su bili na sastanku, nije bilo ništa. Sjednica Nadzornog odbora potrajala je gotovo tri i pol sata, a obraćanje novinarima predsjednika NO-a Petroslava Sapunara tri i pol minute.

'Prihvaćen je u cijelosti izvještaj sportskog direktora Ivice Šurjaka o radu u prethodnom razdoblju i razmatrana pitanja za poslovanje u budućnosti', rekao je Sapunar koji je zajedno s još trojicom djelatnika kluba iz Nadzornog odbora oformio radnu skupinu koja bi trebala porazgovarati s igračima o smanjenjima ugovora.

'Uz mene u skupini su predsjednik kluba Svaguša, prvi čovjek struke Šurjak te član Nadzornog odbora Mamić i u danima koji slijede porazgovarat ćemo sa igračima i ponuditi im neke konkretne načine nastavka suradnje. Siguran sam da su sve to razumni momci te da su svjesni situacije u kojoj se nalazimo i mi, ali i cijela država. Konkretnije informacije i podatke imat ćemo najkasnije tjedan dana prije odlaska na pripreme', obećao je Sapunar i za kraj kratkog obraćanja svima poželio čestit Božić i sretnu novu 2010. godinu.

Kako to obično biva, nakon ovakvih sastanaka trebat će sačekati dan ili dva da u javnost procure 'prave' informacije, ono što ljudi iz kluba pokušavaju zadržati u tajnosti.