SVE IZGLEDNIJE

Mandžo najskuplje pojačanje Werdera u povijesti?

23.12.2009 u 08:49

Bionic
Reading

Nakon što je i izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić priznao da bi Mario Mandžukić mogao već ove zime napustiti Dinamo, ponovno su krenule priče, ali i interes njemačkog Werdera za 'modrog' napadača. A kako sad stvari stoje, Mandžo je vrlo blizu bremenskom bundesligašu

O mogućem Mandžukićevom dolasku u Werder raspisao se i njemački Bild koji navodi da je bremenski klub 'ponovno zainteresiran za Dinamovog napadača'. Isti je klub već u dva navrata pokazao interes za Mandžukića, no oba puta je odbijen.

No nakon što je Zdravko Mamić kazao da je Mandžukiću dignuta rampa, opet se javio Werder, a to je potvrdio i igračev zastupnik Ivan Cvjetković.

'Istina, Werder je još jednom pokazao interes za Mandžukića. No konkretnije ćemo znati iza božićnih blagdana', citira Bild Cvjetkovićeve riječi. Što se tiče odštete, već je od ranije poznato da Dinamo traži minimalno deset milijuna eura, a ukoliko Werder pristane na tu cijenu, Mandžukić će biti najskuplji igrač kojeg su u svojoj povijesti platili. Dosad su najviše dali za kupnju Carlosa Alberta, osam i pol milijuna eura.