ČISTKA U DINAMU

Pap, Cufre i Glavina na izlaznim vratima

12.12.2009 u 10:56

Bionic
Reading

U ponedjeljak će se u Maksimirskoj 128 održati sjednica Izvršnog odbora Dinama, a jedna o najzanimljivijih tema bit će raskidi ugovora s igračima koji se nisu uspjeli nametnuti treneru Krunoslavu Jurčiću

Posljednjih tjedana jedna od 'najvrućih' tema u hrvatskom prvaku su visoka primanja stranaca. U 'modroj' svlačionici ih je previše, ne mogu svi igrati, a neki koji i dobiju priliku ne iskoriste je. U Dinamu već dosta dugo najavljuju raskide s pojedincima i traže što bezbolniji način kako da ih se riješe, a da to ne bude preveliki financijski udar na blagajnu.

U ponedjeljak će se donijeti definitivna odluka o sporazumnom raskidu ugovora s trojicom igrača koji su ove sezone stigli u Dinamo. Riječ je o grčkom napadaču Dimitriosu Papadopoulosu te lijevim bočnim igračima Argentincu Leandru Cufreu te Denisu Glavini.

Oni očigledno nisu zadovoljili i Dinamo će im se zahvaliti. Uskoro bi trebali uslijediti razgovori s otpisanom trojkom te će se pokušati pronaći opcija koja bi zadovoljila sve strane.

Inače, dva stranca Papadopoulos i Cufre su najplaćeniji igrači Dinama, prvi godišnje dobiva 650, a drugi 600 tisuća eura.