PLAN HAJDUKOVIH PRIPREMA

Miše: U Zadar idemo po obranu naslova

04.01.2009 u 11:49

Bionic
Reading

Hajduk će uoči odlaska na dvoransko prvenstvo u Zadar odraditi jedan zajednički trening u dvorani na Poljudu. Miše u dvoranu Krešimira Ćosića vodi 17 igrača, a momčad će predvoditi četvorica 'domaćih': Subašić, Tomasov te rođaci J. i M. Buljat

Na popisu su i Tomić, Jozinović, Strinić, Maloča, Aračić, Gabrić, Ibričić, Brkljača, Oremuš, Tičinović, Jertec, Linić i Trebotić.

'U Zadar idemo po još jedan naslov, reći bilo što osim toga bilo bi demagogija', rekao je Ante Miše, koji polako dovršava i posao oko priprema u Turskoj, na koje Hajduk putuje 24. siječnja.

Već su poznata četiri protivnika, a to su Šangaj, Mikićeva Hirošima, austrijski Ried i Steaua. Uoči puta bijeli će u Dubrovniku odigrati dvije utakmice, s Dubrovnikom i Konavljaninom.

Dotad mora biti poznato i sve vezano uz pojačanja, jer je predsjednik Peroš najavio kako na pripreme neće nitko tko ne potpiše ugovor. Bijeli su još uvijek u kontaktu sa Sharbinijem, još se uvijek traži lijevi bočni, a eventualni dolazak Ivana Rodića ovisi o njegovom dogovoru sa Šibenčanima.