PO DVIJE POBJEDE

Rejin apel Torcidi: Ne povećavajte pritisak

04.12.2009 u 14:53

Bionic
Reading

Trener Hajduka Edoardo Reja poručuje navijačima da je jako bitna njihova podrška u zadnje dvije utakmice, jer igrači bez pritiska igraju puno bolje i postižu bolje rezultate

Reakcija je to Hajdukova trenera na pitanje kako komentira ravnodušnost kojom su ga dočekali splitski navijači. Niti mu zvižde, niti mu plješću.

'Kratko sam u Splitu, navijači me još uvijek dobro ne poznaju, a za ocjenu trenera treba proći barem godinu dana. U ovom trenutku više me zanima podrška mojim igračima koji ne smiju imati strah od navijača nego moraju sa što manje pritiska i što opuštenije ući u utakmicu kako bi dali što više', rekao je Reja uoči puta u Zadar u kojemu očekuje još jednu tešku predstavu.

'Zadatak nam je jasan. I protiv Zadra i protiv Zagreba moramo ostvariti pobjede, što neće biti nimalo jednostavno jer se radi o protivnicima koji protiv Hajduka imaju poseban motiv i daju sve od sebe. Nama je utakmica u srijedu puno važnija, no to ne znači da i sutra u Zadru ne idemo po tri boda koji nam osiguravaju priključak gornjem dijelu ljestvice', zaključio je Reja, koji je sa sportskim direktorom Šurjakom već razgovarao o Hajdukovoj budućnosti.

'Sve što sam imao rekao sam Šurjaku i u teoriji imamo čistu situaciju. No moj plan je jedno, a kako to provesti u djelo je nešto sasvim drugo. Imamo puno igrača i neki će morati otići, no neke će klub i dovesti. Prvenstveno one koji mogu donijeti dodatnu kvalitetu, one koji mogu biti pojačanja.'