KERUM JEDNO, SVAGUŠA DRUGO

Hajduk na Facebooku, Ibričić u vakuumu

02.12.2009 u 17:30

Bionic
Reading

Ibričić ide, pa Ibričić ne ide, više čovjek ne može znati što se događa s Hajdukovim veznjakom

Gradonačelnik Željko Kerum hvali se po Splitu da za Senijada Ibričića ima ponudu od sedam milijuna eura, a Joško Svaguša, predsjednik Hajduka, tvrdi da on ni za kakvu ponudu ne zna. Štoviše, čini se da bi čelnici bijelih bili presretni sa sedam milijuna i prodali bi Ibričića već na zimu kad bi takvu ponudu i dobili.

Objektivno, sedam milijuna eura je u današnje recesijsko vrijeme velik novac, gotovo jednak godišnjem proračunu bijelih. Nije ni čudo što bi onda prodali! No očito je da to glasno nitko ne smije reći jer je Ibro ljubimac Torcide i jedina nada da bi Hajduk mogao na proljeće igrati bolje od ovoga što gledamo danas.

Dok trakavica oko Ibričića još uvijek traje, trener Reja priprema momčad za dva posljednja ogleda u godini, koji će umnogome odrediti kakav će predznak ona imati. Pobjedom u Zadru i plasmanom u polufinale kupa preko Zagreba ostala bi kakva-takva nada u bolje proljeće, a poraz u bilo kojoj utakmici značio bi i definitivno ispadanje iz utrke za prvenstvo ili kup.

Hajduk je od danas i na Facebooku, agilni operateri Hajdukovog portala otvorili su grupu Hajduk.hr, gdje navijači i svi oni koji vole Hajduk mogu pročitati najsvježije informacije s Poljuda i sudjelovati u komentarima zajedno s ostalim obožavateljima majstora s mora.