BIJELI NA BILE

I Zagrebu i Hajduku Kup spašava sezonu

24.11.2009 u 12:30

Bionic
Reading

I pretposljednji Zagreb i sedmoplasirani Hajduk jedini izlaz za spas sezone vide u kup-natjecanju, no mjesta u polufinalu bit će samo za jednu momčad. Trener Hajduka Edoardo Reja nada se da će to biti njegova momčad

Trener Hajduka Edoardo Reja, na otvaranju press konferencije, podsjetio je okupljene novinare da je Zagreb u zadnjem kolu porazio Zadar s visokih 4:0 te da su Štimčevi izabranici nedavno slavili i protiv Dinama te tako potvrdili da se radi o dobroj momčadi.

'Zagreb ne zaslužuje poziciju na ljestvici na kojoj se trenutačno nalazi, jer ima dobru momčad, taktički i tehnički dobar vezni red i dva izvrsna napadača, Krstanovića i Vugrinca', rekao je uoči prve utakmice četvrtzavršnice Kupa, koja se u srijedu igra na Zagrebovu stadionu.

'Zagreb će igrati maksimalno dobro, ali ni mi nećemo kalkulirati. Želimo zadržati pozitivnu seriju i nastaviti dobrim igrama. Zagreb je u posljednje vrijeme podigao kvalitetu igre, imali su dan odmora više i očekujem vrlo dobru utakmicu', kaže Reja i dodao da bi se zadovoljio pobjedom, ali i remijem s postignutim golom.

Jedina dvojba oko sastava je ona hoće li Reja odmarati Maloču, kojeg bi trebao zamijeniti Pandža te hoće li se Anas Sharbini uspjeti opraviti od nagnječenja palca. Ako ne bude mogao igrati, Marin Tomasov seli na njegovo mjesto, a na desni bok se vraća Mirko Oremuš.