BILIĆ OSTAO BEZ STRINIĆA

Ibričić: Jedva čekam kraj jesenskog dijela

08.11.2009 u 10:32

Bionic
Reading

Hajduk je novi kiks napravio u Čakovcu kod Međimurja. Strijelac pogotka za 'bile' Senijad Ibričić nije krio razočarenje igrom, a momčad s Poljuda je ostala i bez Ivana Strinića koji se ozlijedio

Čakovčani su bili bolji u utakmici 14. kola i Hajduk je izvukao neodlučeno.

'Žalosno je to reći, ali moramo biti zadovoljni bodom. Mi stvarno nismo normalni. Protiv Dinama eksplodiramo i sada opet igramo katastrofalno. Razočaran sam i jedva čekam kraj jesenskog dijela', izjavio je vidno utučeni Ibričić nakon dvoboja.

Hajdukovci su se vratili u Split autobusom, a prvi trening zakazan je tek za srijedu. Na njemu sigurno neće biti BiH reprezentativaca Ibričića i Pandže koji se pripremaju za utakmice protiv Portugala, kao ni mladih hrvatskih reprezentativaca Ljubičića, Maloče i Oremuša. S mladim 'kockastim' nadama najvjerojatnije neće biti Tičinović koji je bolestan.

Loša vijest i za izbornika Slavena Bilića. Lijevi bočni Hajduka Ivan Strinić ozlijedio se u 63. minuti utakmice u Čakovcu i neće biti na raspolaganju Hrvatskoj u prijateljskoj utakmici protiv Lihtenštajna (14. studenoga, Vinkovci).