NIŠTA OD BOJKOTA

Ponovno se ujedinile frakcije Bad Blue Boysa

05.11.2009 u 16:53

Bionic
Reading

Nakon turbulentne sezone obilježene međusobnim sukobima i nejedinstvom na sjevernoj tribini, frakcije Dinamovih navijača ponovno pušu u ista jedra

Inicijativa ujedinjenja zavađenih frakcija BBB-a traje već dva mjeseca, a realizirana je u tjednu kada je iz švicarske došla drakonska kazna klubu. Zbog nje dvoboju s Ajaxom nisu prisustvovali, ali najavljuju masovan dolazak na predstojeći dvoboj protiv zahuktalog Šibenika.

'Sjeli smo svi za isti stol i dogovorili da će sve grupe (udruga, klub i nop) doći zajedno na sjever. O budućim akcijama bit ćete pravovremeno obaviješteni', stoji na službenom forumu Dinamovih navijača i slijedi apel.

'Svaki pojedinac je dobrodošao. Utječite na one koji se nazivaju dinamovcima i pojavimo se u što većem broju. Sada je vrijeme, trebamo 'zagristi' jače nego ikada.'

Poruka kojom je objavljen mir završena je jasnim zaglavljem.

'Samo pozitiva. Na tribini i u gradu.'

Do tog trenutka aktualna je bila i opcija prema kojoj bi se BBB-i na neko vrijeme povukli s tribine. Cilj takve akcije bilo je ironiziranje stavova koji kažu kako je Maksimir prazan zbog divljeg življa sa sjevera. Ipak, bojkota neće biti, upravo obrnuto.