HAJDUK BEZ PODRŠKE

Torcida bojkotira utakmicu s Dinamom?

27.10.2009 u 12:31

Bionic
Reading

Najveći hrvatski nogometni derbi mogao bi proći bez Torcide koja je spremna bojkotirati utakmicu koja je na rasporedu 31. listopada (18 sati) na Poljudu u sklopu 13. kola T-Com Prve HNL

Nakon dugo vremena, derbi na Poljudu između Hajduka i Dinama mogao bi se odigrati pred polupraznim gledalištem. Navijači Hajduka okupljeni u Torcidi najavljuju bojkot utakmice, a konačnu odluku o svemu trebalo bi donijeti vodstvo kluba navijača na večerašnjem sastanku u Splitu.

Jedan od prijedloga je da se sutrašnji 59. rođendan Torcide obilježi napuštanjem stadiona u 59. minuti kup ogleda s Moslavinom te da se potpuno bojkotira derbi s 'modrima'. Navijači su svjesni toga  da su to radikalni potezi, no njihovo nezadovoljstvo onime što igrači pružaju na terenu te još više načinom na koji uprava vodi klub kulminiralo je do neizdrživosti.

Sve će biti dobro ako Torcida ostane samo na bojkotu i ako se ne odluči na neku radikalniju akciju, jer postoje prijedlozi da pokažu što misle i na Skupštini kluba zakazanoj za 22. studenoga.

Inače, cijene ulaznica za derbi su 120 i 100 kuna za zapadnu tribinu, 100 i 80 kuna za istok te 50 kuna za sjever.