SASVIM REALAN

Reja: Ako ništa ne napravim, odlazim iz Hajduka

26.10.2009 u 14:39

Bionic
Reading

Nakon dva uzastopna poraza, Hajdukov trener Edoardo Reja najavio je odlučnost u svome radu i želju da pomogne klubu. No, ukoliko ne bude pomaka nabolje, spreman je i otići

'Nisam zadovoljan rezultatima, imali smo niz dobrih utakmica, a sada su došle dvije loše i igrači su zbog toga psihički pali. Pod hitno moramo vratiti moral igračima prije utakmice s Dinamom. Ja tu nisam došao šetati po gradu, nego raditi. Ove probleme i ovakvo stanje sam zatekao u klubu i oni traju već od svibnja', rekao je Reja a prenosi Dalmacijanews.

Naglasio je Reja da mu je problem raditi na treninzima jer ima i po 35 do 40 igrača. Smanjivanje tog broja najavio je za prvenstvenu stanku, ukoliko ostane u klubu.

'Pokušat ću podignuti igrače. Ako ne budem to mogao napraviti, otići ću iz Hajduka kako sam i došao. Na Hajduku je uvijek veliki pritisak te javnost i novinari uvijek nađu neku zamjerku u našoj igri. Kada gubimo, to je normalna stvar. Ali, također, kada pobjeđujemo, svi se uvijek pitaju zašto smo igrali defanzivno ili zašto nismo dali više golova', čudi se Edoardo Reja.