SVAGUŠA NE POPUŠTA

Revoltirani igrači Hajduka kreću u štrajk?

20.10.2009 u 21:06

Bionic
Reading

Medijima se zakotrljala informacija da nezadovoljni igrači Hajduka, zbog drastične kazne predsjednika Svaguše, razmišljaju o štrajku, no službene potvrde nema

Uoči popodnevnog treninga kapetan Hajduka Srđan Andrić razgovarao je s prvim čovjekom struke Ivicom Šurjakom ne bi li ishodio nešto blažu kaznu od one koju je izrekao predsjednik Svaguša. Razgovor je protekao u korektnom ozračju, nije bilo ni ultimatuma ni povišenih tonova, štoviše igrači su svjesni da su kaznu zaslužili, no sporna je njezina visina te opseg. Igrači, naime, smatraju da je trebalo kazniti samo one koji su nastupili, a ne sve redom.

Jasno je da je nezadovoljstvo u svlačionici veliko, no zamjenik kapetana Josip Skoko pozvao je na razum i rekao da će prije bilo kakve odluke igrači porazgovarati jedni s drugima i s upravom kluba, ne bi li pronašli neko kompromisno rješenje. Čelnici kluba spremni su na razgovor, ali kako sada stvari stoje, ne i na reviziju kazne, pogotovo ne na njezino ukidanje. No, o štrajku, obustavi dolaska na trening ili bilo čemu sličnom danas na Poljudu nije bilo govora, ma koliko igrači bili nezadovoljni i raspitivali se je li kazna utemeljena i imali li podlogu u klupskim pravilnicima te ugovorima koji su potpisani.