BOLI IH UDAR PO DŽEPU

Hajdukovci se ne mire sa Svagušinom kaznom

20.10.2009 u 17:39

Bionic
Reading

Premda još uvijek nema nikakvih službenih informacija iz Hajdukove svlačionice, saznaje se da igračima nije legla kazna od predsjednika Svaguše za izgubljenu utakmicu protiv Šibenika

Prvotimci se uglavnom slažu da su kaznu zaslužili, no ne ovako drastičnu te pogotovo ne za sve igrače, čak i one koji nisu bili u zapisniku za utakmicu protiv Šibenika.

'Ne mogu vam u ovom trenutku ništa više reći osim da ćemo sjesti i razgovarati između sebe te nakon toga odlučiti kako ćemo dalje', rekao je kapetan na utakmici protiv Šibenika Josip Skoko.

Na vidjelo je izašla i svojevrsna cenzura, koju po drugi put provodi aktualna uprava, a koja zabranjuje unošenje transparenata Torcide. U Torcidi tvrde da je ovoga puta uredovala policija i zabranila dva transparenta na kojima je navodno pisalo 'U mog zeta u konobi Ajduka svira cajka, lipa mesa, friška kruva i obara se ruka' te 'Plaćenici??? Željko, nemaš ni ti ni nitko drugi tih para'. Spomenutim transparentima Torcida je željela pokazati što misli o sastavu novog Nadzornog odbora te o njegovim tvrdnjama da Torcida stoji uz njega, a napada ga grupica manipultora.

Na koncu su 'preživjela' samo dva transparenta. Na jednom je pisalo 'Još 482 dana', što se odnosi na vrijeme koliko je ostalo do stotog rođendana, te 'Kodeks', čime su navijači željeli posjetiti odgovorne u klubu na njihov zahtjev da svi koji rade u klubu moraju poštivati i potpisati isti.