ČVRSTO UZ HNS

Mamić Hajduku proriče financijsku propast

19.10.2009 u 09:53

Bionic
Reading

Dinamov izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić otkrio je u razgovoru za RTL da ima želju, ako Bandić postane predsjednik RH, kandidirati se za prvog čovjeka Zagreba. A sve kako bi pomagao sportu i Dinamu

'Ukoliko gradonačelnik Milan Bandić postane predsjednik države, što mi dinamovci podržavamo i želimo, ne treba isključiti mogućnost da se ja u neko dogledno vrijeme pojavim s takvom nakanom, ali isključivo da bih pomogao sportašima i Dinamu. I naravno, kroz promociju sporta i Dinama dao bih obol svom gradu', izjavio je Zdravko Mamić, izvršni dopredsjednik Dinama u intervjuu za RTL.
Naravno, nije Mamić rekao samo da želi biti gradonačelnik, već je i ponovio da čvrsto stoji iza predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza Vlatka Markovića, ali i izbornika Slavena Bilića. Naime, zbog Slavenovog korektnog i znalačkog vođenja reprezentacije, Mamić je uspio prodati neke od Dinamovih igrača.

'Nažalost, Hajduk, unatoč nedavnoj privatizaciji, neće moći pratiti ovaj ritam koji si je nametnuo te mu predviđam, i to u najskorije vrijeme, velike financijske probleme', zaključio je Mamić.