BURNO NA POLJUDU

Reja potjerao Ibričića i Tičinovića, Torcida tjera Keruma

16.10.2009 u 19:10

Bionic
Reading

Dugo je Edoardo Reja na treningu Hajduka čekao kompletnu momčad, a kad se to dogodilo, Ibričića i Tičinovića potjerao je u svlačionicu. Premda bi ovakav uvod sugerirao nekakvo ozbiljno kršenje klupske discipline, sve je na kraju ostalo na verbalnom deliktu

Igrali su bijeli na dva gola međusobni trening susret, a nakon što je Ibričić prošao Tičinovića, ovaj ga je povukao za dres i oštro startao na njega s leđa. Ibričić se okrenuo i upozorio Tičinovića da to više ne radi, mladi reprezentativac ga je upitao: 'Zar si ti neka zvijezda da se na tebe ne smije startati?', i strasti su se uzburkale.

Ipak, sve je ostalo samo na prepirci, Tudor je razdvojio dvije vruće glave, a trener Reja ih je poslao na hlađenje pod tuš.

'Nije vrijedno spomena, sve je to bila borba za dres prvotimaca i sve smo riješili bez velikih problema', odmah po odlasku s terena rekao je Tičinović, a Ibričić je dodao da je nervoza uvijek prisutna jer nitko ne želi izgubiti.

U nedjelju bijeli igraju protiv Šibenika, no veliko je pitanje kako će Torcida reagirati na najnoviju samovolju budućeg većinskog vlasnika kluba, gradonačelnika Splita Željka Keruma, koji je u novi Nadzorni odbor postavio isključivo ljude koji su mu rodbinski i prijateljski bliski.

'Kerumov izbor je potpuna katastrofa i zbog toga neće imati našu podršku, ni Kerum, kao ni Svaguša koji kao Kerumov pijun sve probleme gura pod tepih. Torcida je razočarana te stoga najavljujemo da ćemo biti protiv Keruma i njegovih ljudi u Hajduku', kazao je predsjednik Torcide Žan Ojdanić, no nije želio govoriti o konkretnim akcijama.

'Predlažući svoje prijatelje, poslovne suradnike i članove obitelji u Nadzorni odbor Hajduka, Kerum se narugao našem kodeksu i svemu što smo tražili. Mi smo izigrani', zaključio je Ojdanić.