PUKI SNOVI ILI ....

Ah. Sharbini: Još možemo dostići Dinamo

07.10.2009 u 17:52

Bionic
Reading

Nakon ozljede aduktora, Ahmad Sharbini vratio se nogometu. S njim bi se, prema očekivanju Hajdukova vodstva, trebala popraviti i efikasnost kluba. Ako je vjerovati Ahmadu, i ambicije će porasti

Prije nešto više od mjesec dana Kantridu je, zajedno s bratom Anasom, zamijenio Poljudom. Dres je ostao bijeli, ali ambicije su dolaskom u Hajduk porasle.

'Svjesni smo da smo dovedeni kao pojačanja, ali očekujemo da budemo bolji nego u Rijeci. Hajduk je puno veći klub, ima više navijača i iza kluba stoji cijeli grad. Jedva čekam derbi s Dinamom, oni su pobjegli, ali ih možemo stići', rekao je Sharbini za klupsku internetsku stranicu. Naravno, njemu je jednako važno da se i sam vrati u formu.

'Imao sam upalu hvatišta na aduktoru, igrao sam i pod injekcijama, ali sad je sve u redu. Nadam se da ću pomoći momčadi protiv Šibenika. Možda će se malo osjetit da nisam igrao nekoliko tjedana, ali ova reprezentacijska stanka mi je dobro došla da se spremim fizički. Šteta što svi nismo na okupu', zaključio je Sharbini.