PRVA HNL, 10. KOLO

'Lokosi' lako protiv Međimurja u Čakovcu

02.10.2009 u 21:02

Bionic
Reading

U prvoj utakmici desetog kola Prve HNL momčad Lokomotive na gostovanju u Čakovcu lako se obračunala s Međimurjem i pobijedila 3:0 zahvaljujući golovima Sopića, Bule i Puljića

Međimurje – Lokomotiva 0:3 (0:2)
Strijelci: 0:1 Sopić (8'), 0:2 Bule (37'), 0:3 Puljić (58')

Nakon poraza u prošlom kolu od Dinama, Lokomotiva je doputovala u Čakovec na megdan Međimurju. Iako su vjerojatno mnogi očekivali tvrdu i neizvjesnu utakmicu, Lokomotiva je pitanje pobjednika riješila u ranoj fazi te je do kraja utakmice u potpunosti potukla Međimurje.

Deseto kolo Prve HNL započelo je u petak utakmicom između Međimurja i Lokomotive u Čakovcu. Lokosi su do tri boda došli zapravo lakše od očekivanog. Već u osmoj minuti Sopić je izdaleka pogodio za vodstvo Lokomotive 1:0, da bi u 37. minuti Nino Bule povećao na 2:0. Tim pogotkom bilo kakav ozbiljniji otpor Međimurja je razbijen, tako da su do kraja utakmice 'lokosi' apsolutno dominirali terenom, a točku na i visokoj pobjedi postavio je Puljić pogotkom u 58. minuti.

Ovom pobjedom Lokomotiva se bodovno izjednačila s Međimurjem, oba kluba imaju po 13 bodova i nalaze se na osmom i devetom mjestu prvenstvene ljestvice.