NOVA POJAČANJA?

Sivonjić sve dogovorio, čeka se Anas

22.12.2008 u 14:57

Bionic
Reading

Ilija Sivonjić novo je pojačanje Dinama u zimskom prijelaznom roku. Interov napadač sve je dogovorio s čelnicima maksimirskog sastava. Osim njega, sve se glasnije priča i o dolasku Anasa Sharbinija

Nakon defanzivnog veznjaka Daniela Calelle te češkog napadača Miroslava Slepičke, u 'maksimirske dvore' stigla je još jedna prinova. Kao što se i pisalo proteklih dana, u Dinamo je stigao igrač zaprešićkog Intera, 21-godišnji Ilija Sivonjić koji je dogovorio suradnju na 5,5 godina.

Armada je pokazala što misli o odlasku Anasa u Dinamo

Kako piše Jutarnji list, ugovor će biti službeno potpisan 5. siječnja.

Bivšeg napadača Kamen Ingrada i Intera u Dinamu čeka težak zadatak da izbori mjesto udarnoj postavi. Naime, osim njega, u Maksimirskoj 128 'stanuje' još pet napadača. Uz već spomenutog Slepičku, tu su Mario Mandžukić, Josip Tadić, Tomislav Šokota i Boško Balaban.

To možda neće biti i zadnje pojačanje za vodeću momčad hrvatskog prvenstva, jer se još uvijek priča i o mogućem dolasku ofenzivnog veznjaka Rijeke Anasa Sharbinija kojem 'ulične' priče zagorčavaju život. Naime, u Rijeci je na jednom zidu u blizini gradskog tornja osvanuo grafit 'Anas izdajico', koji najbolje govori o tome što misle najvatreniji navijači Rijeke o odlasku svojeg kapetana u Maksimir. Prema njima, Anas je već otišao, a prije nekoliko dana je i izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić potvrdio da je, uz već dogovorene transfere, zanimljiv još samo Sharbini.