ŽELE I MLADOG SLOVENCA

Reja imun na Mamićeve provokacije

02.10.2009 u 12:21

Bionic
Reading

Trener Hajduka Edoardo Reja ne želi ulaziti u polemike s Dinamovim izvršnim potpredsjednikom Zdravkom Mamićem te je koncentriran na sljedeću utakmicu s Istrom

Informacija kako je Zdravko Mamić u Temišvaru rekao da će Reja brzo otići iz Hajduka jer je stigao samo zbog novca, nije pretjerano uzbudila talijanskog stručnjaka koji je izjavio da ne želi ulaziti u polemike s nekim tko na takav način potencira stvari.

'Mamić bi se morao, ako je imalo korektan, raspitati kod predsjednika klubova u kojima sam radio i kolega trenera o mojim ljudski i moralnim kvalitetama i tek onda komentirati', rekao je Reja i time zaključio daljnju raspravu s Mamićem, koncentriran je isključivo na gostovanje u Rijeci.

'Istra ima nekoliko dobrih utakmica iza sebe, imaju igrače koji nam mogu stvoriti probleme, ali mi moramo zadržati koncentraciju i moramo najozbiljnije shvatiti svakog protivnika, te odlučno krenuti u utakmicu već od prve minute', rekao je Hajdukov trener, svjestan da u Hrvatskoj većina klubova protiv Hajduka igra defanzivno.

'Na to smo već navikli, baš kao i na izostanak nekih igrača. Otkako sam došao na klupu nije bilo dana bez problema. Evo sada nam nedostaje i Skoko pa će na njegovoj poziciji morati igrati Marijan Buljat ili Krešo Ljubičić.'

Hajdukovci su se u petak, nakon treninga, zaputili prema Opatiji gdje će dočekati sutrašnju utakmicu. Nakon nje će dobiti čak tri slobodna dana. Pauzu će iskoristiti i predsjednik Svaguša, član uprave Šurjak i trener Reja da otputuju u Goricu, gdje bi se trebali sastati s nadarenim 20-godišnjim napadačem HIT Gorice, mladim slovenskim reprezentativcem Etijenom Velikonjom, kojega bi željeli dovesti na Poljud.