JADRANSKI DERBI

Ahmad: Hajduk će slaviti na Kantridi 2:0

21.08.2009 u 18:05

Bionic
Reading

Nakon Anasa Sharbinija, na internetskoj stranici Hajduka s navijačima je 'chatao' i njegov stariji brat Ahmad, koji je prognozirao i jadranski derbi na Kantridi

Braća Sharbini isijavaju optimizam. Nakon što je Anas prije nekoliko dana poručio da Hajduk ima bolju momčad od Dinama i da neće napustiti splitski prvoligaš dok ne osvoji titulu, i Ahmad vjeruje u uspješnu sezonu 'bilih'.

'Siguran sam da ćemo osvojiti naslov dogodine, ali uvjeren sam da možemo i ove. Moje mišljenje je da smo bolji od Dinama! Imamo puno iskusnije igrače i kvalitetnije pojedince. Atmosfera je odlična, puni smo optimizma pred nadolazeće susrete jer vjerujemo da će sad krenuti rezultati pravim smjerom', glasili su odgovori Ahmada koji je opovrgnuo kontakte s Dinamom.

'S Dinamom nikada nisam ni imao službeni kontakt, a Hajduk je bio konkretniji i osjetio sam da me u Splitu žele', poručio je novi napadač Hajduka koji nije želio govoriti o Zdravku Mamiću.

Naravno, bilo je riječi i o nedjeljnoj utakmici protiv njegove Rijeke, a sada u suparničkom dresu.

'Prognoziram 0:2, a bio bih zadovoljan s 15 do 20 golova u ovoj sezoni. Ako zabijem u Rijeci, ne bih slavio iz poštovanja, ipak je Rijeka moj klub', rekao je Ahmad.

Ahmad je u chatu priznao da mu je najdraži gol u karijeri upravo onaj protiv Hajduka u posljednjem derbiju na Kantridi (2:1), da mu je nogometni idol Brazilac Ronaldo, najbolji igrač na svijetu u ovom trenutku Messi, a u hrvatskoj reprezentaciji Srna i Modrić. Osim toga, izjavio je da ne bi prestao igrati nogomet ni da dobije 100 milijuna eura na lotu i da mu je san nakon Rijeke i Hajduka zaigrati u Milanu. Dragan Skočić je trener koji je najviše utjecao na njegovu karijeru, a iz Rijeke bi u Hajduk povukao Štroka i Argentinca Fernandeza.