U ČETVRTAK POTPISUJU

Rijeka pristala, Sharbiniji sele na Poljud

12.08.2009 u 18:09

Bionic
Reading

Uprava Rijeke pristala je na sve Hajdukove uvjete i braća Sharbini bi u četvrtak trebala potpisati četverogodišnje ugovore s Hajdukom

Braća u paketu stižu za 2,7 milijuna eura odštete Rijeci, a zarađivat će 400 (Anas), odnosno 200 tisuća eura po sezoni (Ahmad). Rijeka je pritisnuta financijskom krizom odlučila prihvatiti Hajdukovu ponudu i braća Sharbini bi se u četvrtak trebala pojaviti na Poljudu i potpisati obojica vjernost na četiri godine.

Inače, Anas i Ahmad bi lako mogli debitirati za Splićane u petom kolu HNL-a, kada Hajduk gostuje na Kantridi.

Nakon što su postigli dogovor s braćom Sharbini, u Hajduku namjeravaju pronaći i novog trenera. Joško Svaguša i Ivica Šurjak zaputili su se u Italiju, gdje će pokušati dogovoriti angažman bivšeg trenera Milana, Lazija, Udinesea i Intera Alberta Zaccheronija.

Zaccheroni je od 'bilih' navodno tražio dvogodišnji ugovor, i to po 700 tisuća eura po sezoni, no nije bio spreman u opciju ugovora staviti stavku o trofejima. U Hajduku su odbili takvu ponudu, no zaputili su se na Apeninski poluotok da bi omekšali Zaccheronijeve stavove ili eventualno snizili cijenu.