PRIJATELJSKE UTAKMICE

Dinamo lako u Petrinji, Hajduk bolji od Splita

12.08.2009 u 08:07

Bionic
Reading

U utorak su Dinamo i Hajduk igrali prijateljske utakmice. 'Modri' su u Petrinji s lakoćom svladali niželigaša Mladost 7:2, dok su 'bili' od drugoligaša Splita u Parku mladeži bili bolji sa 2:1

U prijateljskoj utakmici pred oko tri tisuće gledatelja u Petrinji Dinamo je sa 7:2 svladao domaću Mladost. Utakmica se igrala na stadionu Mladosti povodom blagdana Sv. Lovre, zaštitnika Petrinje, a tijekom cijele utakmice na stadionu je vladalo pravo navijačko ozračje.

Za 'modre' su zabili Kramarić (3), Sammir, Sivonjić, Papadopoulos i Bišćan. Prvi gol na utakmici su postigli domaćini, točnije, Cvetanović, a drugi put se mreža hrvatskog prvaka zatresla nakon Carlosovog autogola.

Ni najveći rival u utorak nije mirovao. Hajduk je pred pet tisuća gledatelja u Parku mladeži igrao protiv Splita te slavio sa 2:1. Pogotke za oslabljene 'bile', koji su bili bez Subašića, Rubila, Maloče, Pandže, Strinića, Skoke, Andrića, Tičinovića, Ibričića, Smoje, Ljubičića, Paraibe i Cernata, postigli su Vejić (60) i Vukušić (79), a za Split je strijelac bio Parać (72).

Sav prihod od ulaznica ide za liječenje teško oboljelog osmogodišnjeg dječaka Ivana Grgića.