SJEKIRA KOJA TONE

Španjić: Samo nas psiholog može vratiti u život

10.08.2009 u 13:37

Bionic
Reading

Poraz od Slaven Belupa prikovao je Hajduk na dno prvenstvene ljestvice, no jedino gore od toga je što se u ovom trenutku izlaz ni ne nazire

Duga je noć pred igračima i trenerom Španjićem, no ovoga puta ne zbog kazne bivšeg predsjednika Mate Peroša, nego zbog još jednog poraza i još jedne blijede partije.

'Svi ste vidjeli što se događalo, jasno je da Hajduk nije ni izbliza onakav kakav je trebao biti i kakvim smo ga svi očekivali', rekao je pomoćni trener Joško Španjić kojem je pripala neugodna dužnost da vodi momčad u ovom teškom razdoblju.

Španjić je na teren poslao kombiniranu momčad s dosta izmjena u odnosu na prošle utakmice, no velikog pomaka nije bilo.

'Pokušao sam nešto promijeniti, no uoči utakmice Andrić mi se požalio da ne može, pa sam u igru morao uvesti Cernata, a svi znamo da on nije spreman. I ostali igrači, nakon serije loših rezultata i svega što se u klubu događa, u katastrofalnom su psihičkom stanju, pa mi se čini da bi najbolje bilo angažirati psihologa da ih vrati u život', zaključio je Španjić.

U sjeni krize rezultata, brojnih ostavki te nesređene situacije od vrha do dna klupske hijerarhije, predsjednik Svaguša pokušava ohrabriti momčad i navijače, ali i učvrstiti svoju poziciju na mjestu predsjednika, angažmanom braće Sharbini.