HTJELI (PRE)VIŠE?

Propao transfer Kalinića u Portsmouth

29.07.2009 u 18:23

Bionic
Reading

Iako su ga već prekrižili, Nikola Kalinić i dalje ostaje Hajdukov igrač. Naime, posao s Portsmouthom je propao, a razlog je, kako piše 24 sata, nezadovljstvfo Ercega i Kalinića tempom isplate ugovora, koji su sami prekinuli pregovore

Pregovori oko transfera Nikole Kalinića u Portsmouth prekinuti su i u ovom trenutku se ne zna hoće li i kada biti nastavljeni, piše 24 sata. Sa pregovaračkog stola digao se Kalinićev menadžer Tomislav Erceg, koji nije bio zadovoljan uvjetima i tempom isplate ugovora koje je njegovu štićeniku ponudio Portsmouth, niti je želio sačekati četvrtak popodne, kada se u Portsmouth vraća izvršni direktor Peter Storry, jedini koji ima ovlasti mijenjati stavke ugovora.

Navodno su Kalinić i Erceg već otputovali iz Engleske u potrazi za novim klubom. Spominje se Portugal, no za sada je to bez potvrde.

Isprva se činilo kako će sve biti u redu, Nikola Kalinić u Portsmouthu je primljen kao nova velika zvijezda koja bi u novoj sezoni trebala pomoći Mornarima da izbjegnu dno ljestvice Premiershipa. Unatoč velikom kašnjenju osobno ga je dočekao trener Paul Hart, nakon čega je Kalinić, zajedno s Tomislavom Ercegom i prijateljem, također igračem Hajduka Mirkom Žajom, smješten u najboljem gradskom hotelu. Prvu večer u Portsmouthu proveli su na večeri sa Nikom Kranjčarom, koji je vodstvu Portsmoutha preporučio Kalinića.
Niko je jučer, zajedno sa ostatkom momčadi otputovao u Portugal, a Kalinić je ostao kako bi do kraja definirao sve detalje ugovora, a tijekom sutrašnjeg dana trebao je biti podvrgnut medicinskim testovima, uobičajenim prilikom transfera u novi klub.
No pregovori su danas u kasnim popodnevnim satima iznenada zaustavljeni, bez naznaka kada i hoće li se uopće nastaviti, doznaje portal www.24sata.hr