MAMINJO NA KANTRIDI

Mamić: Sve oko Anasa je čisti cirkus!

27.07.2009 u 09:10

Bionic
Reading

Zdravko Mamić zajedno sa svojim bratom Zoranom bio je u nedjelju na Kantridi gdje je gledao susret Rijeke i Lokomotive. No iako se njegov dolazak u Rijeku povezao s mogućnošću prelaska Anasa Sharbinija u Maksimir, gazda Dinama to je opovrgnuo tvrdeći da se oko riječkog bisera stvara cirkus

Čim je Zdravko Mamić u nedjelju zakoračio na stadion Kantrida, svi su pretpostavili da je u Rijeku došao napraviti posao, odnosno da je došao po Anasa Sharbinija, a možda i po njegova brata Ahmada, ali je prvi operativac hrvatskog prvaka to opovrgnuo.

'Došao sam gledati Lokomotivu u prvom redu, a onda naravno i Rijeku. Što se Anasa tiče, on za nas nije tema, i to ne zato što nas ne bi zanimao kao igrač, nego zato što je sve oko njega čisti cirkus! Anas nikada nije imao prave uvjete za razvoj i to je šteta jer se radi o autentičnom nogometnom biseru i golemom potencijalu. Nažalost, nešto se oko njega zbiva, ljudi koji ga vode i klub koji ga vodi, to je čisti horor', prenose Sportske novosti riječi Zdravka Mamića.

I bez obzira na to što je Maminjo javno dao do znanja kako u ovom trenutku Dinamo nije zagrijan za Anasa Sharbinija, poznavajući njegovu lukavost, nije nemoguće da na kraju riječki biser završi u Dinamu. Nikad se ne zna.