NEISPLAĆENA PROVIZIJA

Pokrovčevi tuže Hajduka i Kranjčara za 600.000 €

25.07.2009 u 20:59

Bionic
Reading

Na splitskom Općinskom sudu podnijeta je tužba protiv Hajduka i njegova bivšeg igrača Nike Kranjčara zbog neisplaćenih provizija pokojnom manadžeru Dinu Pokrovcu, koji je dogovorio Kranjčarov transfer iz Dinama u Hajduk

Tužba je podnijeta u ime Pokrovčevih nasljednica, supruge Moravke i kćeri Mateje, koje od Hajduka i Kranjčara potražuju oko 600.000 eura, što nam je potvrdio i njihov odvjetnik Jančik, koji nije bio spreman govoriti o detaljima tužbe sve dok postupak ne započne, pišu 24 sata

- Pokrovčevi su ostavili dovoljno vremena i prostora da se spor mirno riješi, no Hajduk i Kranjčar su se u više navrata oglušili na naše pozive i dopise i stoga smo bili prisiljeni na ovaj korak - rekao je Jančik.

Pokojni Dino Pokrovac bio je do ubojstva manadžer Nike Kranjčara, a provizija za transfer nikad nije isplaćena, tako da njegove zakonske nasljednice sada sudskim putem pokušavaju od Hajduka i Kranjčara naplatiti proviziju.

Većina igrača koje je Pokrovac zastupao uredno su nakon njegove smrti podmirili svoje obaveze, no nekolicinu koji su se oglušili, poput Nike Kranjčara, Dina Drpića, Mladena Pelaića, uskoro i Srđana Andrića... čekaju sudski postupci.