ANAS BI SE ODAZVAO

Ćiro zove Sharbinija u BiH

25.07.2009 u 10:12

Bionic
Reading

Nakon prekrasnog gola Luksemburžanima, Ćiro Blažević na sva je usta hvalio Anasa Sharbinija i otvoreno ga pozvao da izabere reprezentaciju BiH kao svoju momčad. Naravno, sada je ostalo pitanje može li i kada Anas nastupiti za ovu reprezentaciju

Nakon pobjede od 3:0 nad sastavom iz Luksemburga, Rijeka je izbjegla jednu neugodnost, ali ne i senzaciju. Za nju se pobrinuo trener selekcije BiH Miroslav Ćiro Blažević.

'Hoću Anasa u reprezentaciji BiH! Neće dečko valjda čekati da ga pozovu 'ovi Markovićevi'', rekao je Miroslav Blažević a cijeli razgovor prenose Sportske novosti.

Po kojoj liniji mladi Sharbini može postati Bosanac. Koje vam je pravno uporište za cijelu priču?
'Pa sad ga tražimo, upravo sad', rekao je Ćiro i nije lagao jer je razgovarajući s novinarima držao i otvorenu liniju sa Sarajevom.

'Da mi ovaj dečko dođe u momčad, bio bih 30 posto bliže plasmanu u J. Afriku', rekao je na Kantridi Ćiro Blažević u društvu Anasa.

Koliko vrijedi?
'Vrijedi 10 milijuna, minimum.'

A priče o nezrelosti?

'To je sve sviranje k.... Da je ovaj gol koji je zabio Luksemburžanima, negdje u Italiji, to bi se godinama vrtjelo u cijelom svijetu. Nema nezrelosti, nego takvom talentu samo treba dati da cvjeta na pravoj sceni', zagrmio je Blažević.

Ćiro je čekao najvažnijeg igrača u cijeloj priči, Anasova oca Jamala Sharbinija, koji je najavio kako prve komentare na sarajevski mamac može eventualno dati tek danas, a glavni junak cijele priče smješkao se u svom stilu i tek kratko prokomentirao: 'Bosna i Hercegovina? O da, zainteresiran sam.'