MALA POTEŠKOĆA

Avion s igračima Hajduka sletio zbog kvara

24.07.2009 u 14:45

Bionic
Reading

Odlazak na prvu utakmicu novog prvenstva urezat će se duboko u sjećanje igračima Hajduka. Naime, na letu iz Splita za Zagreb bijela ekspedicija doživjela je pravu dramu, ali na svu sreću bez posljedica. No iz splitske zračne luke to su demantirali

Službena internetska stranica Hajduka objavila je dramatičnu vijest da su igrači splitske momčadi doživjeli pravu dramu na letu za Zagreb tvrdeći da su se zrakoplovu otvorila vrata prtljažnika te da je avion počeo gubiti visinu, ali ga je pilot uspio prizemljiti. Također stoji da su igrači bili šokirani i preplašeni i u takvom stanju čekali da se zrakoplov popravi.

No iz splitske zračne luke demantiraju da se dogodila drama u zrakoplovu koji je prevozio igrače Hajduka u Zagreb.

'Niti su se vrata zrakoplova otvorila, niti je bilo opasnosti za putnike i zrakoplov, niti je bilo tko stajao na pisti i čekao popravak. Nakon uzlijetanja upalila se lampica indikatora otvorenosti vrata i pilot je, kao što je uobičajeno u takvim slučajevima, vratio zrakoplov na pistu. Niti su vrata bila otvorena, niti je pao tlak u kabini, niti je zrakoplov gubio visinu. Za vrijeme tehničkog pregleda svi su putnici ostali u zrakoplovu, čiji je kompjutor resetiran i na taj način je otklonjen kvar. A putnici su, nakon kraćeg čekanja, u istom zrakoplovu, poletjeli prema Zagrebu', demantirao je navode iz Hajduka pomoćnik direktora splitske zračne luke Pero Bilas.