MIŠE KONDICIJSKI TRENER

Brkljača hitno morao napustiti pripreme Hajduka

09.07.2009 u 16:19

Bionic
Reading

Hajdukovci su u četvrtak odradili trening slabijeg intenziteta podijeljeni u dvije grupe, nešto jače su radili oni koji nisu bili dio momčadi koja je pobijedila Ried 2:1

S obzirom na to da je kondicijski trener Marin Fradelić zaradio nešto jaču upalu grla, brigu oko kondicijske pripreme momčadi preuzeo je trener Ante Miše. On je posebnu pozornost posvetio Florinu Cernatu, zajedno s njim trčao krugove kako bi ga što prije vratio u optimalnu formu.

U posjet 'bilima' stigao je i jedan od dioničara Ivan Rimac koji je sa sobom doveo i Wolfganga Kaufmanna, vlasnika šoping-centra City Centar One u Zagrebu, koji isti takav počinje graditi i u gradu pod Marjanom.

Kaufmann je dobio dres s potpisom svih igrača od kojih su se mnogi zapitali je li gospodin Kaufmann potencijalno novi dioničar splitskog kluba.

Upravo se Kaufmannovim zrakoplovom, zajedno s njime i Rimcem u Split vratio i Mario Brkljača koji je morao prekinuti pripreme zbog obiteljskih razloga. Riječ je o bolesnom djetetu koje je zbog visoke temperature završilo u splitskoj bolnici pa je veznjak dobio dozvolu da se hitno vrati u Split.